Συνάντηση Hope For Children με Πρώτη Κύρια της Κύπρου

Η Εκτελεστική Διευθύντρια του "Hope For Children" CRC Policy Center, κα Άντρια Νεοκλέους, συναντήθηκε με την Πρώτη Κυρία της Κύπρου, κα Φιλίππα Καρσέρα-Χριστοδουλίδη, για να συζητήσουν το έργο του οργανισμού και τις ανάγκες των παιδιών στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και η κα Ευρυδίκη Γεωργίου, Operations Manager του οργανισμού, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προγράμματα που υλοποιεί το Hope For Children, με επίκεντρο τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας για παιδιά, τη διαχείριση περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης, την στήριξη ανάδοχων οικογενειών, τη λειτουργία δομών για ασυνόδευτα παιδιά, 24ωρη γραμμή βοηθείας και εκπαιδευτικά προγράμματα στα σχολεία.

Συζητήθηκαν επίσης οι συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών στην Κύπρο, μαζί με τις δράσεις που μπορούν να αναληφθούν για τη βελτίωση της κατάστασής τους. Η Πρώτη Κυρία εξέφρασε τη στήριξή της προς το έργο του Hope For Children και τη δέσμευσή της να υποστηρίξει προσπάθειες για την ευημερία των παιδιών στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων πρωτοβουλιών στα πλαίσια του θεσμού που εκπροσωπεί.

Αυτή η συνάντηση παρείχε ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η συνεργασία μεταξύ του Hope For Children και των κρατικών θεσμών μπορεί να ενισχυθεί προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα για τα παιδιά. Η κα Νεοκλέους διαβεβαίωσε ότι ο οργανισμός θα συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω εξειδίκευση και διεύρυνση των υπηρεσιών του προκειμένου να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που χρειάζεται βοήθεια.