Wish For Hope, το eshop του Hope For Children είναι επιτέλους εδώ!

Η νέα χρονιά μας φέρνει πιο κοντά σε εσάς καθώς και πιο κοντά στο στόχο μας να προσφέρουμε τη στήριξη και τις υπηρεσίες μας σε όλες τα παιδιά και τις οικογένειες τους που το έχουν ανάγκη. Tο “Hope For Children” CRC Policy Center ανακοινώνει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος Wish For Hope - shop.uncrcpc.org γιατί μόνο με τη δική σας συμμετοχή μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Wish For Hope ξεκίνησε από δύο φίλους και υποστηρικτές του Hope For Children με σκοπό την δημιουργία και παροχή προϊόντων που θα μπορούσαν να πουληθούν με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να στηρίξουν τη λειτουργία των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Οργανισμού. Όλα τα έσοδα του eshop πρόκειται να συνεισφέρουν στα προγράμματά μας που υποστηρίζουν άμεσα χιλιάδες παιδιά στην Κύπρο.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο shop.uncrcpc.org είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη από ένα δίκτυο συνεργατών που δημιουργούν προϊόντα με ξεχωριστό χαρακτήρα. Ένα σημαντικό μέρος της αποστολής του Wish For Hope είναι να συμπεριλάβει τις ιδέες και τη δημιουργικότητα των παιδιών στο σχεδιασμό των προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο, ενθαρρύνουμε μικρούς δημιουργούς να προσφέρουν στην κοινότητα μέσω της καλλιτεχνικής και δημιουργικής τους έκφρασης.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες και υποστηρικτές του Hope For Children που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Wish For Hope.

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας στη σελίδα shop.uncrcpc.org και να μας βοηθήσετε να κάνουμε την αλλαγή στις ζωές των παιδιών!