Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στηρίζει τα Σπίτια της Ελπίδας του Hope For Children

Η Α. Ε. Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, ο κος Sultan Ahmed Ghanem AlSuwaidi, επισκέφθηκε τα Σπίτια της Ελπίδας, τις παιδικές στέγες που διατηρεί το “Hope For Children” CRC Policy Center στη Λευκωσία. Συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού, κ. Joseph Borghese, και τη Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα, κα Άντρια Νεοκλέους, η Α.Ε. κος AlSuwaidi, ενημερώθηκε για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχονται στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί για την κάλυψη των αναγκών τους.

Η Πρεσβεία των Η.Α. Εμιράτων δώρισε στον Οργανισμό σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών, δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κουπόνια για αγορά σχολικού ρουχισμού και γραφικής ύλης για όλα τα παιδιά και ένα επαγγελματικό ψυγείο για την κουζίνα της στέγης. Σε δηλώσεις του η Α.Ε. κος Sultan Ahmed Ghanem AlSuwaidi αναφέρθηκε στην προτεραιότητα της Πρεσβείας να ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών, γεγονός που συνάδει με τις αρχές του Οργανισμού. Οι Η/Υ αποτελούν εργαλεία που θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των γνώσεων και των ικανοτήτων των παιδιών και θα διευκολύνουν τη διαδικασία της κοινωνικής τους ενσωμάτωσης.

Τέλος, εκ μέρους του “Hope or Children” CRC Policy Center, ο κος. Borghese ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Α.Ε κο. AlSuwaidi και τα μέλη της Πρεσβείας για τη σημαντική δωρεά και το ενδιαφέρον που επέδειξαν στο σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Οργανισμό για την προώθηση και το σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των παιδιών.