Η Νανά Μούσχουρη στο πλάι του “Hope For Children” CRC Policy Center

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η  συναυλία της διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, Νανάς Μούσχουρη, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, κα. Άντρη Αναστασιάδη, στις 8 Ιουλίου, στο θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου με στόχο την οικονομική στήριξη και ενημέρωση για τα προγράμματα του “Hope For Children” CRC Policy Center. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Προέδρος της Δημοκρατίας κύριος Νίκος Αναστασιάδης τιμήσε την κυρία Μούσχουρη με το παράσημο εξαίρετης προσφοράς.

Με την ευκαιρία της παραμονής της στην Κύπρο, η κυρία Μούσχουρη επισκεύθηκε τις δομές του Οργανισμού. Συγκεκριμένα ξεναγήθηκε στις Παιδικές Στέγες, Σπίτια της Ελπίδας, και ενημερώθηκε για τα προγράμματα του “Hope For Children” CRC Policy Center. Η επίσκεψη της ήταν ιδιαίτερα συγκινητική αφού τα παιδιά επιφύλασσαν μια πολύ όμορφη έκπληξη στην κυρία Μούσχουρη. Της τραγούδησαν και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί της και να ακούσουν τις συμβουλές της.

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” CRC Policy Center κύριος Joseph Varughese, ευχαρίστησε θερμά την κυρία Μούσχουρη τόσο για την συνεργασία, όσο και την συνεισφορά και αναγνώριση που επέδειξε προς το έργο που επιτελείται από το προσωπικό και τα μέλη του “Hope For Children” CRC Policy Center.