«Hope For Children» CRC Policy Center και Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ – Ακόμη μια χρονιά πλάι στα παιδιά με την εκστρατεία «Choose Hope»

Για ακόμη μια χρονιά το κοινό μέσα από την μεγάλη ανταπόκριση και την ευαισθησία του απέναντι στις ανάγκες των παιδιών, στήριξε την εκστρατεία «Choose Hope» που διοργάνωσε το «Hope For Children» CRC Policy Center.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικός Χορηγός του Hope For Children στήριξαν για ακόμη μια χρονιά την πραγματοποίηση της εκστρατείας, σε συνεργασία με την Action Global Communications. Η ετήσια εκστρατεία “Choose Hope” αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού με στόχο τη στήριξη των δράσεων του οι οποίες επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

Οι μπλε μυτούλες, το κεντρικό στοιχείο της εκστρατείας που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά, πωλούνταν στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην τιμή των 2 ευρώ. Με την πώληση των μυτούλων οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν στο Hope For Children το ποσό των €20.866  που αναλογούν στις  πωλήσεις 10.433 μυτούλων.

Σε δηλώσεις της η κα. Ελίνα Θεοδότου Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ανέφερε: «Mε μεγάλη χαρά στηρίξαμε για τρίτη συνεχή χρονιά την εκστρατεία «Choose Hope» που διοργάνωσε ο οργανισμός Hope For Children με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για τη σημαντική ανταπόκριση τους προς αυτή την ενέργεια, οι οποίοι αγοράζοντας τις μπλε μυτούλες διέδωσαν το μήνυμα Choose Hope, βοηθώντας να σκορπίσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα».

Εκ μέρους του Hope For Children, η κα. Άντρια Νεοκλέους Διευθύντρια Ανθρωπιστικού Τομέα, ευχαρίστησε το κοινό για τη ανταπόκριση και την υποστήριξη. Η κα. Νεοκλέους επεσήμανε ότι η συνεισφορά του κοινού σημαίνει πρακτική βοήθεια και στήριξη σε εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειες τους τα οποία απευθύνονται στο Hope For Children. Τέλος, ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και την Action Global Communications για τη διαχρονική συνεργασία και στήριξη τους προς το Hope For Children.