Hope For Children και Trading Point of Financial Instruments, συνεργάζονται για τη Γραμμή Βοήθειας 1466, για όλα τα παιδιά της Κύπρου

Το “Hope For Children” CRC Policy Center ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Trading Point of Financial Instruments (xm.com) που στοχεύει στη διαχρονική στήριξη των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Οργανισμού καθώς και στην υλοποίηση κοινών δράσεων στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών. Την έναρξη της συνεργασίας σηματοδοτεί η τεχνολογική αναβάθμιση του τηλεφωνικού συστήματος της Γραμμής Βοήθειας 1466 του Hope For Children.

Η Γραμμή Βοήθειας 1466 εγκαθιδρύθηκε το Μάρτιο του 2020 με αφορμή την εφαρμογή του πρώτου lockdown στην Κύπρο λόγω της έξαρσης του υιού Covid-19, και εμπειρικά αποτέλεσε και αποτελεί ένα σημαντικό μέσo επικοινωνίας με τα παιδιά και τους γονείς για την παροχή υπηρεσιών στήριξης και καθοδήγησης στις κρίσιμες περιόδους που διανύουμε. Το τηλεφωνικό σύστημα λαμβάνει και διαχειρίζεται κλήσεις Παγκύπρια με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται σε εκατοντάδες κλήσεις βοήθειας για θέματα που αφορούν την προστασία παιδιών.

Μέσα από τη σημαντική οικονομική συνεισφορά της εταιρείας Trading Point of Financial Instruments, το Hope For Children πρόκειται να προβεί στην τεχνολογική αναβάθμιση του τηλεφωνικού συστήματος το οποίο θα συμβάλει στην ενίσχυση των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της γραμμής βοήθειας και στην ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν.

Με την ευκαιρία της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής του HFC, κος Joseph Borghese, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τη διοίκηση της εταιρείας Trading Point of Financial Instruments και κατ’ επέκταση στον Όμιλο που εκπροσωπεί, για τη συνεργασία και την υποστήριξη. Ο κος Borghese δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ικανοποίηση και στη χαρά που νιώθει γνωρίζοντας ότι με τη συνεργασία αυτή οι υπηρεσίες που παρέχει η Γραμμή Βοήθειας 1466 θα ενδυναμωθούν ούτως ώστε το εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού να βρίσκεται άμεσα στο πλευρό των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Εκ μέρους της εταιρείας Trading Point of Financial Instruments, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος. Τάσος Αναστασίου, τόνισε την ανάγκη που υπάρχει για πράξεις κοινωνικής προσφοράς από την εταιρική κοινότητα, ιδιαίτερα όταν αυτές ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουν τα παιδιά. Πρόσθεσε επίσης ότι η συνεργασία αυτή προκύπτει από τις αναδυόμενες ανάγκες της διαφοροποιημένης πραγματικότητας που βιώνουμε σήμερα. Η ενέργεια για την αναβάθμιση της Γραμμής Βοήθειας 1466 αποτελεί την αρχή μιας διαχρονικής συνεργασίας και στοχευμένων δράσεων για την ενδυνάμωση προγραμμάτων και υπηρεσιών του Hope For Children προς τα παιδιά στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του “Hope For Children” CRC Policy Center μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22103234 ή μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας στο www.uncrcpc.org.cy