Το “Hope For Children” CRC Policy Center συμμετείχε στην Διακρατική Διάσκεψη του Ευρωπαϊκού προγράμματος CONVEY, “I say NO to sexual violence”

Το "Hope For Children" CRC Policy Center συμμετείχε στη συνάντηση εταίρων και στην Διακρατική Διάσκεψη του προγράμματος CONVEY  "I say NO to sexual violence" στις 8 & 9 και 10 Απριλίου αντίστοιχα στο Παλέρμο της Ιταλίας, εκπροσωπούμενο από την κα. Anca Clivet, Συντονίστρια της Μονάδας Εκπαίδευσης, Ευαισθητοποίησης & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων.


Συνεργάτες και ειδικοί από 6 χώρες, το Cesie (Ιταλία), Το Χαμόγελο του Παιδιού (Ελλάδα), "Hope For Children" CRC Policy Center (Κύπρος), Sexual Violence Center Cork (Ιρλανδία), Gender Alternatives (Βουλγαρία) και Westminster City Council (ΗΒ), μοιράστηκαν λεπτομέρειες εθνικών ερευνών, έργα και πρακτικές για την καταπολέμηση της φυλετικής βίας και συζήτησαν τα τελικά ευρήματα, αποτελέσματα και επιτεύγματα του προγράμματος συνολικά.


Το  "Hope For Children" CRC Policy Center εκφράζει την εκτίμηση του προς την κα. Πατρίσια Φαίδωνος, σχολική σύμβουλος από το Παρατηρητήριο Βίας στα Σχολεία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για την συνεισφορά της στην ομάδα των εξειδικευμένων συμμετεχόντων στην διακρατική διάσκεψη.

#LetsCONVEY #IsayNOtosexualviolence