Η LXM Media & Publishing ενώνει δυνάμεις με το Hope For Children

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center ανακοινώνει την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με την LXM Media & Publishing Ltd, μέλος του Ομίλου LXM, με στόχο τη στήριξη των ανθρωπιστικών προγραμμάτων και δομών του Οργανισμού, καθώς και την εφαρμογή κοινών δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με γνώμονα την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.  

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LXM Media & Publishing θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Hope For Children για στοχευμένη επικοινωνία των μηνυμάτων του Οργανισμού και του έργου του, ενώ παράλληλα, θα διευρύνει την προώθησή του, μέσω των καναλιών προβολής που η εταιρεία διαθέτει στο πορτοφόλιό της. Κοινός στόχος, η ενδυνάμωση της φωνής και της αποστολής του Hope For Children για στήριξη παιδιών και της προστασίας των δικαιωμάτων τους.

Με την ευκαιρία της υπογραφής του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, που έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης για τον εορτασμό του πρώτου έτους λειτουργίας των γραφείων Larnaca LXM Media στην Κύπρο, η Εκτελεστική Διευθύντρια του Hope For Children, κα. Άντρια Νεοκλέους, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς τη διεύθυνση της εταιρείας LXM Media & Publishing για την υποστήριξη, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση της, για όλα όσα πρόκειται να προσφέρει η συνεργασία αυτή προς το έργο του Οργανισμού. «Η αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη και τέτοιες συνεργασίες είναι πολύτιμες για εμάς, καθώς ενδυναμώνουν τη φωνή μας και κατ’ επέκταση το έργο και την προσφορά μας».

Από την πλευρά της η Διευθύνων Σύμβουλος Λειτουργίας της LXM Media & Publishing Ltd κα Σάββια Παύλου ανέφερε: «Καθώς γιορτάζουμε τα επιτεύγματα της LXM Media του περασμένου έτους, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι προσφοράς μέσω του Hope For Children, συνδυάζοντας το πάθος μας για τα ταξιδιωτικά Μέσα ενημέρωσης με τη δύναμη της στοχευμένης προβολής και ευαισθητοποίησης που μπορεί να αλλάξει ζωές ανθρώπων και ιδιαίτερα παιδιών».