Δωρεά δύο αυτοκινήτων προς το Hope For Children από την εταιρεία Libertex

Στην παράδοση δύο αυτοκινήτων που θα ενισχύσουν τον στόλο οχημάτων του “Hope For Children” CRC Policy Center προχώρησε σήμερα η εταιρεία Libertex, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω τη δράση του ανθρωπιστικού οργανισμού, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών που παρέχονται προς τα παιδιά.

Η εταιρεία επενδυτικών υπηρεσιών, Libertex, μέλος του Ομίλου Libertex, αποτελεί διαχρονικό υποστηρικτή των ανθρωπιστικών προγραμμάτων και δομών του Hope For Children από το 2022, μετά και την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, το οποίο έχει ήδη ανανεωθεί. Στόχος της συνεργασίας, είναι παράλληλα, η εφαρμογή κοινών δράσεων, στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών.

Η παράδοση των δύο αυτοκινήτων, έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης που φιλοξενήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της Geo Pavlides Automotive στη Λευκωσία.

Η Εκτελεστική Διευθύντρια, του“Hope For Children” CRC Policy Center, Άντρια Νεοκλέους δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Libertex για τη διαχρονική της στήριξη και προσφορά, και ιδιαίτερα για τη δωρεά των δύο οχημάτων που θα συμβάλουν στην καθημερινή μετακίνηση του εξειδικευμένου προσωπικού του Οργανισμού σε παγκύπρια βάση, με στόχο τη διασφάλιση της προστασίας παιδιών από κάθε είδους βία και εκμετάλλευση. Η στήριξη του ιδιωτικού τομέα είναι για τον Οργανισμό μας ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μας επιτρέπει τη συνέχιση του έργου μας και την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων που βρίσκουμε ενώπιών μας». 

Από την πλευρά του ο Μάριος Χαϊλής, Chief Marketing Officer του Ομίλου Libertex, ανέφερε σχετικά: «Η Libertex συνεχίζει να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το ανθρωπιστικό έργο του Hope For Children, και ευχόμαστε τα δύο αυτοκίνητα να βοηθήσουν σημαντικά τους λειτουργούς του Οργανισμού στις μετακινήσεις τους και στο δύσκολο έργο που επιτελούν για την προστασία και ευημερία των παιδιών. Ως εταιρεία, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στο Hope For Children, ανταποκρινόμενοι σε κάθε κάλεσμά τους».