Βραβείο «Γε Νέο Επιχειρείν» στην Κοινωνική Προσφορά για το Γενικό Διευθυντή του Hope For Children

Την τιμητική διάκριση για την κοινωνική του προσφορά παρέλαβε χθες ο Γενικός Διευθυντής και ιδρυτής του “Hope For Children” CRC Policy Center, κος Joseph Borghese, κατά την τελετή βράβευσης νέων επιχειρηματιών «Γε’ Νέο Επιχειρείν», η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΒΕ. Τα βραβεία στοχεύουν στην επιβράβευση των επιχειρηματιών που ξεχώρισαν και παράλληλα στην ενθάρρυνση και άλλων νέων να αναπτύξουν τις ηγετικές και επιχειρηματικές τους ικανότητες.

Η διοργάνωση των βραβείων «Γε’ Νέο Επιχειρείν» γίνεται από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα». Μέσα από το θεσμό των βραβείων γίνεται η προβολή και ανάδειξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και η συμμετοχή των νέων επιχειρηματιών σε ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών, επιλεγμένων με αξιοκρατικά κριτήρια.

Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, κατά την απονομή του Βραβείου κάτω από την κατηγορία «Κοινωνική Προσφορά», αφιέρωσε αυτή τη σπουδαία διάκριση στην ομάδα του “Hope For Children” CRC Policy Center η οποία μοιράζεται μαζί του το ίδιο όραμα, θέτει τους ίδιους στόχους και εργάζεται για αυτούς με ιδιαίτερη αφοσίωση. Αρχίζοντας τη λειτουργία του το 2008 με 3 άτομα προσωπικό, αυτή τη στιγμή το Hope For Children λειτουργεί με 80 μόνιμα μέλη προσωπικού που εργάζονται στις δομές του οργανισμού στην Κύπρο.

Χαρακτηριστικά ο κος. Joseph Borghese, ανέφερε «Η επιλογή και βράβευση μου στην κατηγορία της κοινωνικής προσφοράς μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη ούτως ώστε η ομάδα των συνεργατών που με πλαισιώνει και εγώ να συνεχίσουμε το έργο μας, θέτοντας και κατακτώντας υψηλότερους στόχους».