Βήμα Βήμα τη Νέα Υόρκη για στήριξη του Hope For Children

Ο Ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) καλεί το κοινό να συμμετάσχει σε μία διαφορετική πρωτοβουλία στήριξης του Οργανισμού με τίτλο "Βήμα Βήμα τη Νέα Υόρκη" στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης που υλοποιεί για την εκστρατεία «19 μέρες ακτιβισμού» για την πρόληψη της βίας ενάντια στα παιδιά. Μία πρωτοβουλία του εθελοντή πεζοπόρου Αλέξη Σοφοκλέους η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη.

Ξεκινώντας σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ο Αλέξη Σοφοκλέους θα περπατήσει συνολικά 150 χλμ., διασχίζοντας τους εμβληματικούς δρόμους της Νέας Υόρκης, και κάνοντας στάσεις σε διάσημα αξιοθέατά της. Μέσα από τα βίντεο που θα δημιουργεί, ο Αλέξης θα προβάλει το έργο που επιτελείται από το Hope For Children, ενθαρρύνοντας το κοινό να στηρίξει οικονομικά τον σημαντικό αυτό σκοπό. 

Το ταξίδι του Αλέξη είναι γεμάτο ελπίδα, αφοσίωση και ένα κάλεσμα για την προστασία του μέλλοντος των παιδιών μας. Αλλά δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει μόνος του. Χρειάζεται την υποστήριξή του κοινού για να έχει αντίκτυπο η δράση του.

Το "Βήμα Βήμα τη Νέα Υόρκη" έχει επίσης λάβει τη στήριξη της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής (FCAO). 

Τα τελευταία 15 χρόνια, αφιερωμένο στο όραμα και την αποστολή του, το “Hope For Children” CRC Policy Center δραστηριοποιείται με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών και εξασφαλίζοντας τα δικαιώματά τους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε υπηρεσίες αποκατάστασης, εκπαίδευσης, τροφίμων και ρουχισμού, εκπαίδευσης και οικογενειακής φροντίδας.Με την βοήθειά της κοινωνίας, μπορεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί σημαντικά ανθρωπιστικά προγράμματα, δίνοντας σε κάθε παιδί την ευκαιρία να ανθίσει και να εξελιχθεί.

«Περπατήστε μαζί με τον Αλέξη, ακόμη και αν είναι μόνο διαδικτυακά. Ας δράσουμε μαζί, ας υποστηρίξουμε αυτόν το σημαντικό σκοπό και ας διασφαλίσουμε έναν φωτεινότερο μέλλον για τα παιδιά μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στο τηλ. 22103234.