12η Eπέτειος Ίδρυσης "Hope For Children" CRC Policy Center

Με την ευκαιρία της 12ης επετείου από την ίδρυση του "Hope For Children" CRC Policy Center, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το μήνυμα του Γενικού Διευθυντή, κ. Joseph Borghese, και να παρουσίασουμε μέσα από την ακόλουθη επετειακή ηλεκτρονική έκδοση https://issuu.com/hopeforchildrencrc/docs/hfc_timeline_final τις στιγμές ορόσημο για τον Οργανισμό και τα πιο σημαντικά επιτεύγματα από το 2008 μέχρι σήμερα.

"To Hope For Children” CRC Policy Center υπερασπίζεται τα Δικαιώματα του Παιδιού από το 2008. Το ταξίδι της ομάδας μας είναι μία συνεχής δέσμευση για την προστασία, υποστήριξη και προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών, προχωρώντας χέρι - χέρι με τα παιδιά, ούτως ώστε και τα ίδια να γίνουν πρεσβευτές των δικαιωμάτων τους.

Αυτό είναι το όνειρο μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας.

Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη και σταθερή πεποίηθησή μας ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα να είναι ευτυχισμένο, να μεγαλώνει σε ένα ασφαλές, φροντιστικό και υγιές περιβάλλον, αλλά και να αξιοποιήσει στο έπακρο την παιδική του ηλικία. Το ταξίδι μας αυτό είναι γεμάτο αγώνες και προκλήσεις, και είμαστε ευγνώμονες για τον κάθε έναν που στάθηκε δίπλα μας και πορεύθηκε μαζί μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μοιράζονται το όραμά μας, και πιστεύουν στη σημαντικότητα της δουλειάς μας - άτομα, κυβερνήσεις, ιδιωτικές εταιρίες, τοπικούς και διεθνείς φορείς.

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι, με ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα και επιτυχίες.Το χρωστάμε σε όλα τα παιδιά, η πολυτιμότερή μας κληρονομιά, το μέλλον μας".

Joseph Borghese, Γενικός Διευθυντής